Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε hot yoga, τότε σίγουρα έχετε ακούσει για το BIKRAM HOT YOGA ATHINA, ένα μέρος καθαρό, με εξειδικευμένους δασκάλους γιόγκα και ασκούμενος με όρεξη και καλή διάθεση να πειραματιστούν και να εισπράξουν όλα τα οφέλη της πρακτικής σε ζεστό περιβάλλον!
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας, σχετικά με την πρακτική, το στούντιο και τα ευεργετικά αποτελέσματα της γιόγκα στη ζωή σας.
Τι είναι Bikramyoga
Bikram yoga είναι ένα πρόγραμμα 1,5 ώρας που διεξάγεται σε ένα ειδικό περιβάλλον των 40 περίπου βαθμών κελσίου. Σε αυτές τις συνθήκες, δουλεύουν όλοι οι μύες του σώματος, οι σύνδεσμοι, τα όργανα, οι αδένες, ώστε να επιτευχθούν οι ασκήσεις. Αυτή η μορφή της γιόγκα είναι κατάλληλη για όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.
Είναι συγκεκριμένες οι asanas που εκτελούνται;
Ναι. Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά στάσεων, συγκεκριμένα 26 επιλεγμένων hathayoga στάσεων/asanas και 2 ασκήσεων αναπνοής/pranayamas.
Ποια είναι τα οφέλη της hotyoga;
Οι μύες συσπώνται και διατείνονται, ώστε να βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος. Με την συχνή πρακτική, θα δείτε την δύναμη του σώματος σας να αλλάζει, ο μεταβολισμός σας να αλλάζει και το σώμα σας να αποτοξινώνεται.
Η αυτοσυγκέντρωση και η πειθαρχία της πρακτικής, οδηγεί στην σημαντική μείωση του στρες. Έπειτα από την ζέστη βελτιώνεται η υφή και η όψη του δέρματος.
Γιατί 40οC;
Αυτή η θερμοκρασία είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν τραυματισμοί, αφού οι μύες δουλεύουν καλύτερα σε ζεστό περιβάλλον. Ταυτόχρονα η αύξηση των παλμών της καρδιάς δημιουργεί και το αερόβιο αποτέλεσμα.
Πως θα συμμετέχω στο μάθημα;
Το στούντιο δεν παρέχει δοκιμαστικά μαθήματα, καθώς σε ένα μάθημα δεν μπορείτε να καταλάβετε τα αποτελέσματα της πρακτικής. Δεν χρειάζεται να τηλεφωνήσετε πριν έρθετε, ούτε να έχετε κάποια προηγούμενη εμπειρία στην γιόγκα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μπουκάλι νερό και άνετα ρούχα.
Περισσότερη BikramHotYoga στην Αθήνα στην Αθήνα με 1 κλικ.