«Όταν αφήσουν την αστυνομία, μπορεί να κάνει επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Ο στόχος είναι να περνάει το περιπολικό από την Καλλιδρομίου, να πάρουμε πάλι πίσω τα Εξάρχεια. Όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι μόλις γίνει οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας μπαίνουν στα λαγούμια τους» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίρια στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια.

Η επιχείρηση ξεκίνησε περίπου στις 6 το πρωί και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν γίνει 80 προσαγωγές.

Η επιχείρηση έχει εστιαστεί σε δύο κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα και στην οδό Σολωμού, μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Οι προσαχθέντες θα μεταφερθούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

«Όταν αφήσουν την αστυνομία, μπορεί να κάνει επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Ο στόχος είναι να περνάει το περιπολικό από την Καλλιδρομίου, να πάρουμε πάλι πίσω τα Εξάρχεια. Όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι μόλις γίνει οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας μπαίνουν στα λαγούμια τους» τόνισε στον ΣΚΑΪ, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες δύο λιμενικοί είχαν τραυματιστεί έπειτα από συμπλοκή με αντιεξουσιαστές, όταν είχαν επιχειρήσει έρευνα σε οίκημα στα Εξάρχεια και έγιναν αντιληπτοί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στο Λιμενικό και την Αστυνομία.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο ιδιοκτήτης του ενός κτιρίου στο οποίο επιχείρησε η αστυνομία. «Το κτίριο τελούσε υπό κατάληψη από τις 17 Νοέμβρη. Ήταν νοικιασμένο μέχρι 10 ημέρες πριν από αυτή την ημερομηνία. Ειδοποίησα την αστυνομία που δεν ήρθε ποτέ. Πήγα στον εισαγγελέα, στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ, έκανα τότε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Η σημερινή επιχείρηση είναι πολύ καλά οργανωμένη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ενός κτιρίου.