Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, ο οποίος κατηγορείται  για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή κ. Νικόπουλο και πριν από έξι μήνες, μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε.
Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του Γ. Αντωνόπουλου, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Ο κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος με αυτή την άστοχη απόφαση του ειδικού εφέτη ανακριτή καταστράφηκε επαγγελματικά, ασθενεί βαρύτατα στις φυλακές, όπου κρατείται, διεσύρθη κοινωνικά, τα παιδιά του έμειναν ανυπεράσπιστα σε πολύ κρίσιμη ηλικία».
Ακόμη, ο κ. Κούγιας επισημαίνει πως ο εντολέας του, «αντί να ανταμειφθεί από τη Δικαιοσύνη, η οποία είναι απρόσωπη, γιατί αρνήθηκε προσφορές εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία του προσέφεραν γνωστοί δικηγόροι Αθηνών, υπερασπιστές στην υπόθεση Energa, για να απιστήσει εις βάρος της ΛΑΓΗΕ ΑΕ, να οδηγήσει την υπόθεση στη διαιτησία και να απαλλαγούν από τις ποινές τους οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Energa, βρέθηκε με μόνες τις μαρτυρίες των δικηγόρων του Αριστείδη Φλώρου στις χειρότερες φυλακές της Ελλάδος, έρμαιο των κακοποιών και των εκβιαστών».

naftemporiki.gr