Η σχολή χορού στην Θεσσαλονίκη GoldenSteps διεκδικεί την πρωτιά από εκατοντάδες άλλες σχολές στην επικράτεια και δικαίως καθώς το επίπεδο μάθησης γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο και οι καθηγητές έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να μυήσουν παιδιά και ενήλικες σε κάθε μορφή χορού:latin, σύγχρονος χορός και μπαλέτο, ελληνικοί χοροί, hiphop, zumbaκ.α.
Τι μας λένε οι καθηγητές για τα οφέλη του χορού; Μάθετε παρακάτω τι καλό θα κάνετε στην υγεία σας αν αρχίσετε να παρακολουθείτε τα μαθήματα της αρεσκείας σας.
Καλή φυσική κατάσταση
Ο χορός χαρακτηρίζεται από αερόβια άσκηση και αποτελεί ένα πραγματικά διασκεδαστικό τρόπο για εκτονώσετε την ένταση της ημέρας και να γυμναστείτε από την κορφή ως τα νύχια. Έτσι, αν είστε τύπος που βαριέται το γυμναστήριο ή το τζόκινγκ, σε μία σχολή χορού θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ο χορός τονώνει τους μύες σας και χαρίζει ευκαμψία.
Βοηθάει στην απώλεια κιλών
Θα κάψετε υπερβολικές θερμίδες κατά τη διάρκεια των ασκήσεων χορού. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τις θερμίδες και τον ιδρώτα μπορείτε να αναμένετε και την μείωση των επιπέδων μάζας και κιλών.
Αποτοξινώνεστε
Με την εφίδρωση αποβάλλονται οι τοξίνες, επομένως είτε πιο υγιής. Αν συνδυάσετε τον χορό με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού, θα μπορέσετε να κάνετε πράξη την σωτήρια αποτοξίνωση.
Με τον χορό ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος
Η φλεβίτιδα ή κάποιο οίδημα γίνονται πιο άσχημα με την καθιστική ζωή. Αυτό μπορείτε να το δείτε να αλλάζει με τον χορό και να απαλλαχθείτε από το αίσθημα βάρους που τυχόν παρουσιάζεται.
Επιλέξτε ανάμεσα από σχολές χορού που έχουν πολλά τμήματα, είναι καλά οργανωμένες και μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Περισσότερα, θα διαβάσετε στην ιστοσελίδα της σχολής σύγχρονου χορού GoldenSteps.