Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της η ΑΕΛ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό ο οποίος συνέχισε στο ίδιο υψηλό επίπεδο απόδοσης των τελευταίων εβδομάδων.
Πρόσωπα του αγώνα, που διεξήχθη στο πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής, ήταν ο Φορτούνης και ο Μασούρας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Μασούρας πέτυχε το πρώτο τέρμα του με την κόκκινη φανέλα, την ώρα που οι «βυσσινί»  γνώριζαν τη βαρύτερη φετινή ήττα.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στο συνήθη καταιγιστικό ρυθμό του, περιόρισε τους Θεσσαλούς στα 3/4 του «Γ. Καραϊσκάκης» και τελικά άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, όταν από έξοχη πάσα του Νάτχο ο Μασούρας στόπαρε με το στήθος και πριν η μπάλα ακουμπήσει στο έδαφος «εκτέλεσε» τον Κρίστινσον.
Επτά λεπτά αργότερα ο διαιτητής Κομίνης καταλόγισε πέναλτι, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Γκόλιας τράβηξε παρατεταμένα τη φανέλα του Μιράντα. Ο Φορτούνης έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και την έστειλε στο δεξί δοκάρι και από εκεί στα δίχτυα, για το 2-0, ενώ στο 44΄ ήταν ο ίδιος που «έγραψε» το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο, αλλά η έκταση του σκορ και η σκέψη στις υποχρεώσεις που έπονται έκαναν τους «ερυθρόλευκους» να... κατεβάσουν ταχύτητα, με τον Κρίστινσον να στέκεται τυχερός στο 55΄, καθώς το σουτ του Μασούρα κατέληξε στο δοκάρι του.
Στο 75΄ ο Φορτούνης έγραψε τον επίλογο του αγώνα, όταν πέρασε και τον γκολκίπερ της ΑΕΛ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 πετυχαίνοντας χατ-τρικ και φτάνοντας τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μιράντα, Μεριά, Γκιλιέρμε, Νάτχο (61' Ανδρούτσος), Γ. Μασούρας, Ποντένσε (50' Xριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Γκερέρο (66' Χασάν).
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γιακιμόβσκι, Μόρας, Γκόλιας,, Μπάλλας (84' Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίβκοβιτς (46' Ζίζιτς), Ακόστα, Μπαργκάν, Σικάβκα (58' Νούνιτς).

naftemporiki.gr