Mε το μυαλό στην Μπενφίκα την οποία αντιμετωπίζει την Τρίτη (15/9) στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League o ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 στην Τούμπα την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Το γκολ σημείωσε το χρυσό παιδί του ΠΑΟΚ, ο 18χρονος Χρήστος Τζόλης στο 16΄με σουτ στην κίνηση που θύμισε παλιούς μεγάλους σκόρερ.

Το γκολ δημιούργησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τον οποίο ο Αμπέλ Φερέιρα έβγαλε από την καραντίνα και τον χρησιμοποίησε ρόλο δεξιού μπακ χαφ στον οποίο ο Ολλανδός ανταποκρίθηκε με επιτυχία.

Για τους γηπεδούχους το αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η πρώτη εμφάνιση του Αντρίγια Ζίφκοβιτς ο οποίος μπήκε στο 76΄στη θέση του Πέλκα κι έδειξε με το καλημέρα ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις όταν ο Ίγκασον έβαλε σωτήρια προβολή στο σουτ του Τρούγιτς.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ (80΄ Κρέσπο), Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Τζόλης (89΄Ζαμπά), Πέλκας (76΄Α. Ζίβκοβιτς), Άκπομ (79΄Σφιντέρσκι).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Μιχαήλ, Σπαρβ, Μπέρτος (89΄ Γρηγορόπουλος) Στελιάνο (89΄Μαϊδάνος), Μιλοσάβλιεβιτς (57΄Πλατέλλας), Τόρζε (81΄Πινακάς), Γκάμπριελ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Τρούγιτς.

fosonline.gr