Επιτέλους, νίκη για τη Λαμία στο πρωτάθλημα... Η ομάδα του Άκη Μάντζιου νίκησε 1-0 τον Βόλο στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας και πήρε το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα.
Η Λαμία ήταν καλύτερη, είχε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ αλλά έπεσε σε έναν εξαιρετικό Μελίσσα, ο οποίος πραγματοποίησε σωρεία σωτήριων αποκρούσεων.
Η αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Super League κρίθηκε από το γκολ του Ροτζέριο Τουράμ στο 80΄, με τον σκόρερ να δέχεται την πάσα του Τιρόνε και να σκοράρει αφού είχε «αδειάσει» ωραία τον αντίπαλό του.
Η Λαμία, που μέχρι τώρα μετρούσε τέσσερις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες στο γήπεδό της έφτασε στους 7 και πήρε μια «ανάσα», σε αντίθεση με τους Θεσσαλούς που έμειναν στους 9, αφού νίκησαν για τελευταία φορά στις 21 Σεπτεμβρίου (4η αγωνιστική), όταν είχαν επικρατήσει του ΟΦΗ με 1-0 στη Μαγνησία.
Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη «φτωχή» απόδοση του συλλόγου, ενδέχεται να επιφέρει εξελίξεις σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας, με τον Χουάν Φεράντο ήδη να αισθάνεται την πίεση.

naftemporiki.gr