Ο ΠΑΟΚ στάθηκε εξαιρετικά στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» απέναντι στη Γρανάδα, ήταν καλύτερος από τους Ισπανούς, είχε δοκάρι και μια φάση με υποψία πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά έμεινε στο 0-0 με τους Ανδαλουσιανούς.
Ο «Δικέφαλος» έμεινε αήττητος μετά από δύο αγώνες στον 5ο όμιλο, αν και απόψε άξιζε πολύ περισσότερα βάσει της απόδοσής του, η οποία γεννά αισιοδοξία για τη συνέχεια.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί την προσεχή Πέμπτη (5/11) την Αϊντχόφεν και θα έχει την ευκαιρία για την πρώτη νίκη στο γκρουπ, που αν έρθει θα του δώσει προβάδισμα για μια θέση στην πρώτη δυάδα.
Στο 17΄ ο ΠΑΟΚ πλησίασε για πρώτη φορά στην εστία του Ρούι Σίλβα με αξιώσεις, όμως η κεφαλιά του Βαρέλα από φάουλ του Σβαμπ έφυγε άουτ.
Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 28΄, όταν από σέντρα του Ίνγκασον ο Σβαμπ έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της ισπανικής ομάδας.
Στην επανάληψη η Γρανάδα απείλησε στο 50΄, όταν κεφαλιά του Γκοναλόν εξουδετέρωσε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Στο 84΄ ο  Σβιντέρσκι έκανε το πλασέ αλλά δεν αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 87΄ νέα πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς, που σούταρε για να εξουδετερώσει ο Σίλβα, ενώ στο 90΄+1 ο Σβαμπ σπρώχθηκε από αντίπαλο στην περιοχή και ζήτησε την έσχατη των ποινών, αλλά η σφυρίχτρα του Πορτογάλου Τιάγκο Μαρτίνς έμεινε «σιωπηλή».

naftemporiki.gr