Βόλος και Παναθηναϊκός ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τη μεταξύ τους αναμέτρηση, στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, που ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, με τα δύο τέρματα να επιτυγχάνονται από την άσπρη βούλα. Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο 7΄ με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, ενώ οι Θεσσαλοί απάντησαν στο 34΄ με τον Μουνίθ.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 6ο λεπτό ο διαιτητής Μανούχος έδειξε τα 11 βήματα, όταν ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Χατζηθεοδωρίδη.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάννης και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Διούδη για το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τον ίδιο τρόπο, καθώς στο 32΄ ο Δώνης ανέτρεψε τον Ζοάο και ο Μουνίθ ευστόχησε στο 34΄.
Προϊόντος του χρόνου ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο και άρχισε να πιέζει, αναζητώντας το προβάδισμα. Στο 83΄ μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάννη η κεφαλιά του Μπεκ πέρασε άουτ.
Οι «πράσινοι» έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους να πάρουν τη νίκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Περέα έκανε το σουτ, ο Δημόπουλος απέκρουσε επί της γραμμής και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μακέδα ήταν άστοχο.

naftemporiki.gr