Επειτα από τρεις σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στο AEL FC Arena. Η θεσσαλική ομάδα που προερχόταν από τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (4-1), την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο (1-2), την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα (1-1) αλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Καλαμάτα, μπήκε με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι το οποίο... έληξε προτού καν ολοκληρωθεί το α' ημίχρονο. Με αυτή την επικράτηση η ΑΕΛ επανήλθε σε τροχιά πλέι οφ σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους» που παρέμειναν βυθισμένοι στην ουρά της βαθμολογίας.
Το σκορ άνοιξε στο 17' ο Φατιόν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που έγινε... πέντε λεπτά νωρίτερα! Το χέρι του Παπαγεωργίου δεν έγινε άμεσα αντιληπτό. Ο διαιτητής ειδοποιήθηκε από το VAR και πήγε στην οθόνη προκειμένου να παρακολουθήσει κι ο ίδιος τη φάση, καταλογίζοντας εν τέλει την παράβαση. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για τον Πανιώνιο που έμεινε με δέκα παίκτες από το 28' λόγω απευθείας αποβολής του Οικονομίδη για μαρκάρισμα στον Φατιόν.
Και η νίκη «κλείδωσε» για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου όταν στο 38', έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Καρανίκα, ο Ουάρντα σκόραρε με εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι γράφοντας το τελικό 2-0.
ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (70' Σετσέροβιτς), Κάτσε, Μπούστος (75' Μπούστος), Μιλοσάβλιεβιτς (84' Μπάλλας), Ουάρντα, Ντάουντα.
Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (66' Εμμανουηλίδης), Οικονομίδης, Κόρμπος, Τσιλούλης (56' Σαραμαντάς), Μασούρας, Γρίβας (56' Παπανικολάου), Αραμπούλι.

ethnos.gr