Το deal έκλεισε και ο Κώστας Μανωλάς θα φορά για τα επόμενα 5 χρόνια την φανέλα της Νάπολι.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών κι ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του είχαν μπει αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, οι «παρτενοπέι» βγήκαν νικητές στη μάχη της απόκτησης του 28χρονου Έλληνα στόπερ.

Ο διεθνής άσος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του ιταλικού νότου, με τις ετήσεις απολαβές του να ξεπερνούν (με τα μπόνους επίτευξης στόχων) τα 4 εκ. ευρώ!

Πρόκειται αναμφισβήτητα για το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού στη Serie A. Ο άσος της Ρόμα αποτελούσε τον διακαή πόθο του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος εκτιμά ότι με τον Κουλιντού Κουλιμπαλί θα συνθέσουν το πιο γρήγορο κεντρικό αμυντικό δίδυμο στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Η Ρόμα για να πει το «ναι» στην παραχώρηση του Μανωλά, αρχικά ζητούσε ολόκληρο το ποσό της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιό του (τελείωνε το 2021) και έφτανε τα 36 εκ. ευρώ. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις οι «Ρωμαίοι», εκτός από τα χρήματα δέχτηκαν και τα έμψυχα ανταλλάγματα που προσέφερε η Νάπολι κι έτσι το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο 21χρονος μέσος, Αμαντού Ντιαβαρά.

Ο Μανωλάς ξεκίνησε την καριέρα του στον Θρασύβουλο, το 2009 εντάχθηκε στην ΑΕΚ και το 2012 πήγε στον Ολυμπιακό.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ