Τις φρικιαστικές στιγμές που πέρασε στα χέρια δύο ομοεθνών του, ηλικίας 24 και 28 χρόνων, οι οποίοι τον κράτησαν παράνομα για ένα 24ωρο και ασέλγησαν σε βάρος του, περιέγραψε ένας 18χρονος Πακιστανός σε αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατάφεραν και συνέλαβαν τους δράστες. Οι δύο Πακιστανοί κράτησαν για μια ολόκληρη μέρα τον νεαρό και ο ένας από αυτούς ασέλγησε σε βάρος του, ενώ ο άλλος κατάγραφε τις βδελυρές πράξεις σε κινητό τηλέφωνο και τον άφησαν ελεύθερο όταν ο θείος του τους έστειλε 10.000€. Το περασμένο Σάββατο (2/11) οι δράστες οδήγησαν τον 18χρονο στο κατάστημα με είδη ρουχισμού όπου εργάζεται ο 24χρονος στην οδό Μοναστηρίου, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Εκεί τον χτύπησαν και τον απείλησαν, αναγκάζοντάς τον να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του στο Πακιστάν, ζητώντας χρήματα για να τον απελευθερώσουν.
Τρομοκρατημένοι οι συγγενείς του ζήτησαν μια μικρή πίστωση χρόνου, αλλά οι δράστες δεν πείστηκαν και με την χρήση ψυχολογικής και σωματικής βίας υποχρέωσαν τον νεαρό να βγάλει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που το αγόρι αποκάλυπτες όσο έγιναν σε βάρος του. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε στον 18χρονο, ενώ ο 28χρονος κατόπτευε τον χώρο για να μην γίνουν αντιληπτοί. Παρά τις φωνές και τα παρακάλια του νεαρού να μην τον πειράξουν, οι δύο δράστες τον έσυραν έξω από το κατάστημα και τον μετέφεραν σε σπίτι στην περιοχή της Μενεμένης, όπου τον κράτησαν παρά την θέλησή του.
Το απόγευμα της επόμενης μέρας (3/11), παρέλαβαν από τον θείο του 18χρονου το χρηματικό ποσό των 10.000€ που ζήτησαν και τον άφησαν ελεύθερο, τότε το θύμα κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές, όπου εξιστόρησε την τρομακτική περιπέτεια που έζησε. Έδωσε μάλιστα λεπτομέρειες τόσο για τα χαρακτηριστικά των δραστών, όσο και για τους χώρους όπου τον είχαν -στο κατάστημα και στο σπίτι- και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν χθες το απόγευμα. Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχε το πορνογραφικό υλικό.

ethnos.gr