Προσπάθησαν τα ξημερώματα να κλέψουν από το ΙΚΑ Βόλου το χρηματοκιβώτιο, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες όταν έσπασαν  το παράθυρο επί της Κουντουριώτου. Οι δύο δράστες που εισέβαλαν στο κτίριο παραβίασαν την πόρτα του λογιστηρίου , αλλά η αστυνομία είχε ήδη ειδοποιηθεί, όπως κι ο κλητήρας για τη φασαρία που γινόταν μέσα στην υπηρεσία. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο και συνέλαβαν τους δράστες στο ισόγειο. Οι δράστες είναι 27 και 34 ετών.
Όπως δήλωσε μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο Προϊστάμενος Μητρώου του ΕΦΚΑ Δημ. Κουτσούκος, ενημερώθηκε γύρω στις 5 το πρωϊ από την Αστυνομία.
‘Οι δύο νεαροί δράστες είχαν παραβιάσει τζάμι επί της οδού Κουντουριώτου, μπήκαν στο κτίριο όπου βρίσκονται οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, ανέβηκαν στον 1ο όροφο, όπου βρίσκεται το λογιστήριο και ταμείο της υπηρεσίας όπου παραβίασαν δύο πόρτες – γραφεία. Στον χώρο υπήρχε και χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως εδώ και χρόνια δεν έχει χρήματα, παρά μόνο ένα μικροποσό» Αστυνομικοί της Ασφάλειας, εγκλώβισαν στο χώρο τους δύο δράστες οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ σύμφωνα με τον Δ. Κουτσούκο οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη διάρρηξη έχουν ήδη αποκατασταθεί.Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (σιδεριά, κατσαβίδι) τα οποία και κατασχέθηκαν όπως επίσης ένα κράνος.
Οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

e-thessalia.gr