Θα γέμιζε την αγορά του Βόλου με ηρωίνη ένας 52χρονος κάτοικος Αθήνας, ο οποίος έπεσε στη «φάκα» της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και διαπιστώθηκε ότι έκρυβε σε ερημική περιοχή ένα σακίδιο που περιείχε 1,018 κ. ηρωίνη!
Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από παρακολούθηση των αστυνομικών, στην περιοχή του λόφου του Προφήτη Ηλία Αλυκών, όπου πήρε να παραλάβει ένα σακίδιο που είχε κρύψει σε περιοχή με πυκνή βλάστηση και περιείχε δύο συσκευασίες ηρωίνης βάρους 1,018,84 κιλό.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ήρθε στο Βόλο από την Αθήνα εδώ και μερικές μέρες και, εκτιμάται, ότι σε συνεργασία με τοπικούς διακινητές, θα πουλούσε τα ναρκωτικά στην αγορά του Βόλου.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο 52χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Πάνω από 40.000 € στη λιανική
Από την ποσότητα ηρωίνης που κατασχέθηκε εκτιμάται ότι θα έβγαιναν περίπου 3000 δόσεις ηρωίνης, που θα κατέληγαν σε τοξικομανείς της Μαγνησίας.
Το κάθε γραμμάριο κοστίζει στη λιανική αγορά 40 ως 50 €, οπότε εκτιμάται ότι ο 52χρονος και θα έκανε «τζίρο» από την πώληση των ναρκωτικών περίπου 40.000 ως 50.000 €.
Πρόκειται για άλλη μια μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι αστυνομικοί του οποίου αξιοποιούν κατάλληλα κάθε πληροφορία και στοιχείο που παρουσιάζεται και καταφέρνουν σημαντικά χτυπήματα στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στη Μαγνησία.
Η τελευταία επιτυχία ήταν η σύλληψη δύο ατόμων στα διόδια Πελασγίας που επέστρεφαν με ταξί από την Αθήνα και είχαν κρύψει σε απόκρυφα σημεία 100 γρ. ηρωίνης.

magnesianews.gr