Για ράμματα στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου κατέληξε προχθές το πρωί ένας 25χρονος Έλληνας στη Σκιάθο, που ήρθε στα χέρια με έναν 35χρονο Άγγλο, ο οποίος κάνει διακοπές στο νησί.
Ο Άγγλος φέρεται να χτύπησε με ένα ποτήρι τον Έλληνα στο πρόσωπο, στη διάρκεια της συμπλοκής που είχαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί στην περιοχή κοντά στο μάτι του και να χρειαστεί να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου του έγιναν πολλά ράμματα. Χθες ο 25χρονος υπέβαλε μήνυση στο Λιμεναρχείο Σκιάθου κατά του Άγγλου για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ο τουρίστας συνελήφθη από τους λιμενικούς, ωστόσο ο Έλληνας απέσυρε τη μήνυση, αφού φέρεται να τα βρήκαν οι δυο τους.
Το επεισόδιο άρχισε στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε παραλιακό μπαρ του νησιού και μια η κατανάλωση αλκοόλ, μια η λεκτική αντιπαράθεση έφερε τους δύο στα χέρια. Μάλιστα φέρεται να βγήκαν εκτός του καταστήματος, στην παραλία, όπου η συμπλοκή συνεχίστηκε, μέχρι που ο Άγγλος κατάφερε χτύπημα με ποτήρι στο πρόσωπο του Έλληνα. Αιμόφυρτος ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Ο Άγγλος φέρεται να είχε φθάσει στο νησί του Παπαδιαμάντη στις 2 Ιουλίου για διακοπές.

e-thessalia.gr